25593892_1839934629351454_8872141344153697656_n

Ondanks verschillende pogingen om af te vallen lukte het mezelf niet om mijn eetpatroon aan te passen. In plaats van af te vallen ging mijn gewicht langzaam omhoog.
Ik sportte al enkele jaren 3 x per week bij Feelgoedclub Bouke Sport en hoorde hier over het succes van X-fittt. 2x per week sporten met je x-fittt groepje, 1 x zelf sporten en begeleiding in het krijgen van een gezond eetpatroon. Zou dit de spreekwoordelijke stok achter de deur voor mij zijn? Of was ervoor mij niet zoveel resultaat te behalen omdat ik al zo vaak sportte?


Ik besloot me toch aan te melden. En meteen vanaf de 1e dag was ik vastbesloten om er helemaal voor te gaan.
Nu, 12 weken later en 15,5 kg lichter voel ik me zoveel fitter en zelfverzekerder.

Wat mij erg goed geholpen heeft om dit resultaat te behalen is het sporten met je x-fittt maatjes die allemaal hetzelfde doel hebben. De goede en fanatieke begeleiding van Rob en Ellen. Maar vooral het gevoel dat je niet hoeft te lijnen. Door actief te sporten en bewuster keuzes te maken van wat je eet word je leefstijl een stuk gezonder.


Jolanda Bel