Na een aantal maanden tegen elkaar uitgesproken te hebben dat we “iets aan ons gewicht” moesten gaan doen, hebben we nu ook daadwerkelijk de stap gezet. Uiteraard hebben we dit al eens eerder geprobeerd bij diverse sportscholen, maar helaas zonder het gewenste resultaat. Toen kwamen we via kennissen en vrienden terecht bij X-FITTT, en zijn we samen dit avontuur aan gegaan!


Op 17 Februari startte we samen met nog 8 andere super gemotiveerde deelnemers, en hier zit ook meteen de kracht van X-FITTT. Het is erg fijn dat je gezamenlijk een doel voor ogen hebt. Dit, in combinatie met de fijne en professionele begeleiding van Formupgrade, zorgde er voor ons voor dat we (eindelijk!) met plezier gingen sporten.

Na een week zie je meteen wat gezonde voeding in combinatie met bewegen met je lichaam doet. De kilo’s vlogen er vanaf! Dat er steeds minder kilo’s op de weegschaal staan is natuurlijk super, maar tegelijkertijd ook niet het belangrijkste. We voelen ons fitter, gezonder en energieker. En, ook een leuke bijkomstigheid, het word wat leuker om foto’s van jezelf te zien J

We zijn erg blij dat we deze uitdaging samen zijn aangegaan, en kunnen het ook iedereen aanraden dit samen te gaan doen.
Je kunt elkaar motiveren, en ook “een schop” geven wanneer de ander net even geen zin heeft om te gaan sporten.
We zijn nu 12 weken verder, en de teller staat nu op: -12,8 kg (Kim) en -24,6 kg (Andy). In onze ogen een prachtig resultaat.
Het is ook niet altijd even gemakkelijk gegaan. Om tot dit resultaat te komen dien je jezelf wel aan het voedingsschema en sportmomenten te houden. Hier is soms aardig wat zelfbeheersing en discipline voor nodig. Maar doordat we dit samen deden, en door onze fijne X-FITTT groep, is dit gelukkig helemaal goed gekomen.
X-FITTT is nu afgelopen, maar we zien dit niet als het einde, maar als een nieuw begin….
Groeten,
Kim & Andy