Hallo X-Fittt TOPPERS!!!!!!!

Dankzij mijn lieve kapster hoorde ik over X-Fittt. Ik dacht nee, dat ga ik niet doen. Ik had al zoveel geprobeerd, pillen, ampullen, weight watchers, sapkuren, brooddieet, ziekenhuisdieet, noem het maar en ik heb het gedaan. Bovendien, dikke mensen zijn toch gezellig?

Toch ging ik nadenken: geen conditie, hoge bloeddruk, last van de knieën en heupen. Nou moet je weten dat ik sporten haat, naar uiteindelijk toch maar de stoute schoenen aangetrokken en de intake gedaan. Help, ik kon niet meer terug. Mijn vriendin ging mee voor steun.

Na de eerste keer sporten met de groep was ik eigenlijk al verkocht. Inmiddels zijn we dikke (HAHA) maatjes geworden. Wat een schik en motivatie. We hebben elkaar gestimuleerd en geholpen door de moeilijke tijden heen, want makkelijk was het niet. We hebben geen dieet gevolgd, het is een omslag en bewustwording qua eten. Heel blij met de begeleiding en trainers, wat een toppers!!!!!

Inmiddels de eerste ronde X-Fittt afgerond en meteen doorgegaan met de tweede!!! 15,5 kg kwijt, het begin is er! Alles is verbeterd: conditie, bloeddruk en minder last van gewrichten! Nu weer heerlijk door met een nieuwe groep, ook allemaal toppers!

Ik ben echt super blij!! Dank allemaal!!!

Liefs,
Lian