Vorig jaar had ik besloten om mee te gaan doen met X-Fittt, nadat ik de teller van de weegschaal op 81kg zag staan!!!
Dit was voor mij het moment om er echt iets aan te gaan doen.
Ik had mezelf aangemeld en een afspraak gemaakt voor de intake. Dat weekend kregen wij een positieve zwangerschapstest in handen, toen heb ik toch maar besloten om lekker te genieten van de zwangerschap en met X-Fittt te starten zodra ik was bevallen. Na de bevalling ben ik zelf 5 kilo afgevallen en kort daarna werd ik gebeld door X-Fittt voor de intake.
Het moment was eindelijk daar, het begin van X-Fittt. We begonnen met de 5 km loop en ik keek uit na de 12 weken die er zouden volgen. Wat waren de eerste paar weken zwaar… Het was echt afzien.
Het afkicken van de suikers, vetten, alleen maar gezond eten en het minimaal 3x per week sporten met een conditie van 0,0!
Toch zag ik iedere week resultaat en dat motiveert je alleen maar om door te gaan en door te zetten. Na die 2 weken ging het allemaal vanzelf en had ik er geen moeite meer mee. Ik had zo een leuke groep waardoor het iedere keer weer leuk was om te gaan sporten.
Ik ben zo blij dat ik dit heb gedaan, ik weeg nu 67 kilo en ik blijf lekker sporten bij Formupgrade om op gewicht te blijven.
Ik ben 7.5 kilo afgevallen, 22.5 cm buik omtrek kwijt, mijn BMI is nu goed en mijn vetpercentage is met 6% gezakt!
Dus wil jij ook afvallen en twijfel je nog? Kom van die bank af en geef je op! Waar een wil is, is een weg. Als ik het kan, dan kan jij het ook!

Liefs Lindsay