Ik was na mijn zwangerschap 5 jaar geleden flink aangekomen, ja je leest het goed na mijn zwangerschap haha, maar had er eigenlijk niet veel moeite mee.
Ik hield en hou nog steeds van lekker eten, maar ik eet al wel meer groenten, maar die heerlijke sausjes en hield veel van zout.
Toen ik op de verjaardag van mijn nichtje was, zag ik Dave en hoorde de verhalen van X-Fittt. Ik werd toch heel nieuwsgierig naar dat gezonde eten en sporten. Ik werd steeds enthousiaster en sprak met dave af dat ook ik er voor zou gaan.
Ik had mij opgegeven, de intake gedaan en zo begon mijn X-Fittt avontuur. Wat had ik het moeilijk met water drinken en geen zout gebruiken bleh, maar dat is gewoon wennen. Je moet mij nu zien, ik drink bijna alleen maar water en eet bijna geen zout.
Ben in 12 weken 11 kilo afgevallen en daarna nog 2,5 kilo samen dus al 13,5 kilo! Ik voel me beter en meer zelfverzekerd.
Binnenkort is er weer een nichtje van ons jarig en dan kan ik iedereen de nieuwe ik showen. Ik ga X-Fittt aan iedereen aanraden, want eerlijk is eerlijk niemand had verwacht dat ik het kon. Zelfs ik niet hahah en het sporten vindt ik nu heerlijk.

Sportieve groetjes,

Madelaine

11988714_1619077195019628_1371162908660840700_n