Succesverhaal Mitchell,

In januari zag mijn vrouw op Facebook alle successen van X-Fittt voorbij komen. Zoveel goede resultaten! Dit avontuur wilden wij ook aangaan!
Door samenwonen ga je lekker eten… en sporten deden we niet. Maar wij wilden aan een gezondere levensstijl beginnen. Met nog steeds lekker eten, maar vooral sporten en bewegen.
Door X-Fittt ben ik in 12 weken 10 kilo afgevallen! Waar ik super blij mee ben en waardoor ik een stuk zelfverzekerder ben geworden!
X-Fittt is echt een succesvol en super leuk programma en voor mij een duw in de goede richting. We sporten nog steeds samen bij Formupgrade, met onze personal trainer Emre! Ik wil nu graag werken aan meer spiermassa. Dat is mijn volgende doel.
Ik raad iedereen die een gezonder en fitter leven wil X-FITTT aan!!

Succesverhaal Talitha,

In februari kwam ik op Facebook X-Fittt tegen, ik ging een beetje op onderzoek uit.
Ik zag dat er alleen maar goede resultaten voorbij kwamen. Mensen die een hoop afvielen en een gezonder leven kregen… Dit wou ik natuurlijk ook!
Ik had zelf niet veel overgewicht, maar ik ben altijd een jojo geweest. Daar had ik nu genoeg van, ik wou strak in mijn lichaam zitten deze zomer. Ik wou weten wat het succes was van al deze verhalen, hoe kon ik dat gezondere en vooral fitter leven bereiken? En ik schreef me in voor X-Fittt samen met mijn partner. Al gauw kregen we voldoende informatie en werd ik zo enthousiast. Ik kon niet wachten om te beginnen!
Eenmaal begonnen, ging het super goed! De ene na de andere kilo vloog eraf. Ik vond voor het eerst sporten leuk! Ik voel me fitter en gezonder. Ik had zelf altijd erg veel rugproblemen, spit onder in mijn rug. WEG! Mijn dagelijkse rugpijn is verdwenen! Eindelijk! Ik hou van lekker eten, en nog steeds.. maar nu verantwoord en weet ik de perfecte balans te vinden. In totaal ben ik 7.7 kilo afgevallen en ben hier super blij mee.
Ik ben tevreden met mijn lichaam en nu blijft dat ook zo. X-fittt is afgelopen voor mij, maar ik sport nog steeds bij formupgrade zowel zelfstandig als met mijn personal trainer Emre.
Emre heeft mij 12 weken lang afgebeuld, maar met resultaat!!! Ik train nog steeds samen met Emre en dat doe ik met erg veel plezier, hij verlegt je grenzen en helpt om je resultaat te bereiken. Dit natuurlijk in combinatie met het juiste voedingsschema!
Ik raad iedereen X-Fittt aan, twijfel je nog? Niet doen! Ga deze challenge met jezelf aan. Daag jezelf uit en boek geweldige resultaten net als ons allemaal!

Groetjes Talitha en Mitchell