Op 26 maart 2016 mijn 2e X-Fittt avontuur afgesloten! In totaal 38,5 kg afgevallen, 35 cm buikomvang kwijt, geen medicatie meer nodig voor mijn diabetes en enorme verlaging in de medicatie voor de bloeddruk!

Nooit gedacht dat ik ooit 5 km zou kunnen hardlopen in 26.15 min, maar vandaag toch maar mooi even gedaan! Mega trots op deze resultaten!!

Dank aan mijn topvrouw Liesbeth, vrienden en familie die mij hierin gesteund en aangemoedigd hebben!!

Maar ook dank aan beide X-Fittt teams die mij en elkaar hier enorm in gesteund hebben! Zonder de fantastische begeleiding en ondersteuning van het gehele team van Formupgrade had ik dit nooit gekund! Dank aan Dave, Danny, Yvonne, Marlon, Daniël, Herman, Dwight, Laura, Glen, Dionne, Ismael, Robbie, Lars, Diëtetiek en de rest van Formupgrade en Ernst van de Toor die me over de streep heeft getrokken om aan X-Fittt te gaan deelnemen!!

succes_Robert-Willemsen