Via kennissen en Facebook had ik gehoord en gezien van X-Fittt. Ik dacht dit lijkt me wel wat. Toch zette ik deze stap nog niet. Dit was, omdat ik dacht dat het mijzelf ook wel ging lukken. Dit was helaas niet het geval, er moest iets gebeuren. X-Fittt was mijn laatste redding, ik wist niet wat mij anders nog moest helpen. De eerste stap had ik gezet, ik had me opgegeven
8 augustus startte het programma met de 5 km run, poeh wat was dat zwaar! Daarna moest ik in 12 weken keihard mijn best doen om de kilo’s kwijt te raken. De eet schema’s waren goed vol te houden en de trainingen waren ook superleuk, mede doordat je met je eigen team sport. In het begin was dit natuurlijk ook zwaar maar hier moet je doorheen. De weken vlogen voorbij en ik werd steeds energieker en fitter.
Nu 12 weken verder ben ik 15.7 kilo afgevallen.
Zonder X-Fittt was dit me zeker niet gelukt en al helemaal niet in 12 weken. Dus iedereen die twijfelt om mee te doen, aarzel niet langer en geef je op! Je hebt alleen kilo’s te verliezen meer niet!

Groetjes Roswitha