Na een stressvolle zwangerschap en uiteindelijk het overlijden van ons zoontje, brak er voor mij een verschrikkelijke tijd aan. Ik door stress eten en lekker op de bank mijn verdriet weg eten. Ik kwam in deze tijd 20 kg aan.

Door de zwangerschap die volgde kwam ik ook weer 14 kg aan. Op mijn zwaarste punt woog ik 114 kg. Ik wist dat dit zo niet verder kon =, maar ergens had ik er ook lak aan ik ben zoals ik ben. Na mijn zwangerschappen ben ik zelf aan de slag gegaan en zelf al veel kilo’s verloren. Maar op een gegeven moment val je weer terug. Ik kon het niet meer opbrengen, dat constant lijnen en als je weer ging eten dat je dubbel en dwars aankwam.

Toen zag ik X-Fittt voorbij komen op Facebook. Niet 1 keer, maar wel 10 keer! Op een gegeven moment was het klaar. Dit ga ik doen, heb me aangemeld en X-Fittt was een feit. Na mijn vakantie startte ik, tjonge wat was het afzien.

Het voedingsschema was een ramp, maar na 2 weken zat er schot in de zaak. Ik begon resultaat te zien, 10 weken mee geknald tot dat ik een ontsteking aan mijn darmen kreeg. Hierdoor eerder gestopt met X-Fittt, ook toen viel ik weer terug. Ik besloot na een tijd weer een ronde mee te doen aan X-Fittt en er vol voor te gaan. Helaas gingen de kilo’s deze ronde minder hard, maar mijn centimeters vlogen er af!

Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb. Ik voel me zoveel beter en energieker, sport nu na X-Fittt nog 3x in de week. Ik weeg nu 73 kg in plaats van 114 kg. Doordeweeks ben ik streng met eten, want ik weet hoe het nu moet en in het weekend eet ik wat lekkers. Dus twijfel niet mensen, kom van die bank en geef je op! Waar een wil is, is een weg. Als ik het kan dan kan jij het ook!!!

Liefs,
Sabine

foto van X-Fittt.