samantha14 februari 2017 was de dag dat ik besloot om mijn leven te veranderen ik heb mij ingeschreven voor X-fittt en dacht zo daar kan ik niet meer onderuit! Stap 1 was gezet, 1 maart mocht ik komen voor mijn intake gesprek daar werd ik gewogen en gemeten, wat was dat confronterend. Met een dubbel gevoel naar huis ik dacht vanaf nu kan het niet erger worden maar wat is er al die tijd gebeurd dat ik wel zo ben geworden??

1 April (geen grapje) mocht ik 5 kilometer hardlopen/lopen nou ik dacht wat een hel!! Maar aan de andere kant ook een geweldig gevoel dat ik hem heb uitgelopen niet constant hardgelopen maar toch ik heb het gered en niet eens de laatste😊
En dan 12 weken aan de bak 3x in de week sporten daarnaast gaat alles door gezin, werk. Ik vondt het constant combineren en rekening houden met iedereen heel lastig maar ik had een doel voor ogen dat was 12 weken investeren in mijn zelf! Daarna kan ik een weg zoeken die past bij mijn gezin en werk.
Zaterdag 24 juni de eindloop Dave was zo enthousiast en verzekerde iedereen dat zij een betere tijd gingen neerzetten dan bij de startloop ik dacht jij bent lekker positief maar ik ga na 12 weken echt niet beter doen dan 45 min dit was de tijd die ik had met de startloop nou hij had gelijk! Ik was bij de eindloop 7 minuten sneller!!!!

Mijn x-fittt avontuur is voorbij maar ik mis mijn sportmaatjes eigenlijk al.

Als je twijfels over X-fittt vraag je zelf dan af is er iets anders wat wel geholpen heeft met afvallen?
Meld je aan 12 weken is niks de tijd vliegt voorbij de kilo’s vliegen eraf en daarna heb je een totaal ander levensstijl waarmee jij mooi op gewicht kan blijven.