Met veel enthousiasme ben ik het X-Fittt avontuur in februari gestart. Het kwam op het juiste moment op Facebook voorbij waaien, want ik zag het met sport en voeding op dat moment echt even niet meer zitten. Toen dacht ikt: DIT is precies wat ik nu nodig heb!
Voordat ik begon met dit programma was ik zelf al rond 45 kilo kwijt na veel ups en downs. Ik was eindelijk bijna klaar met afvallen, maar ik had de kracht op dat moment niet meer. Streng diëten en sporten om de laatste kilo’s te verliezen lukte niet meer, waardoor ik het gezonde leven een beetje aan het verslonzen was. Langzamerhand kwamen er weer wat kilo’s aan en ik voelde aan mijn kleding dat het weer helemaal verkeerd ging, ik wist op dat moment even niet meer wat ik moest doen.
En ja hoor, daar was X-Fittt met onze Dave van der Kamp! Wat een positieve berichten over het X-Fittt programma kwamen er op Facebook voorbij. Het duurde voor mij niet lang om de stap te nemen en me in te schrijven. We hadden de weging en meting gedaan en mijn doelen voor komende 12 weken opgeschreven en een van die doelen was: Die laatste 8 rotkilo’s moesten eraf!
Met mijn super team en super gemotiveerde trainers en simpele maar effectieve voedingsschema zijn wij het avontuur aangegaan. We hebben elkaar geen moment in de steek gelaten en altijd daar waar nodig was gesteund in de trainingen en natuurlijk voeding. Het was zeker niet altijd even makkelijk maar zeker wel de moeite waard want de kilo’s en centimeters vlogen eraf!
Zodra ik merkte dat mijn lichaam en geest veranderde en ik me steeds fitter, mooier en gezonder ging voelen was ik niet meer te stoppen! Dit gaf mij zo’n goed gevoel dat wilde ik vasthouden!
Voor iedereen die eraan denkt om te starten met sporten, leren eten en leren omgaan met moeilijke momenten, raad ik aan mee te doen aan het X-Fittt programma. Want wat is nou 3 maanden? De tijd vliegt voorbij, je bent een ervaring rijker en een paar kleding maten kleiner!!
Uiteindelijk ben ik die 8 (en nog wat meer) rotkilo’s verloren en ga ik door met trainen omdat ik me daarbij beter voel dan ooit! Ik ben trots op wat ik tot nu toe allemaal bereikt heb en ik heb super veel zin in wat ik nog meer kan bereiken! Ik vind het ook super om anderen te motiveren en inspireren, want geloof me als ik het kan kan jij het ook!!! Go for it!!!!
In the end you will never regret reaching your goal… you will only regret giving up and not trying (HARDER ;-))

Sportieve groeten Sam! X