Hallo allemaal,

Na jaren te kampen met overgewicht en van het ene dieet in het andere dieet, wat vaak ook nog heel veel geld koste, maar uiteindelijk niet hielp. Ben ik op 8 augustus aan het grote X-Fittt avontuur begonnen, nadat ik er veel positieve berichten over had gehoord.
Op 8 augustus hadden we de 5 km loop, pfff wat was dat zwaar. Uiteindelijk had ik er 52 min over gedaan.
Toen begon het grote avontuur echt, 12 weken knallen en de schouders eronder. Het sporten was heerlijk! Het eten soms wat zwaar, maar we gingen er helemaal voor.
Op 31 oktober was het X-Fittt avontuur helaas alweer voorbij, uiteindelijk een top prestatie neergezet en mijn doelen behaald. Ik was 16,9 kilo afgevallen en 22 cm kwijt in buikomvang. Ik had uiteindelijk ook het beste resultaat van mijn X-Fittt groepje, waar ik een superleuke tijd mee had gehad.
De 5 km loop ging ook heel goed, deze had ik er 37.2 min over gedaan. Ik was heel trots op mezelf met de resultaten.
Nu nog 15 kilo te gaan, dit ga ik verder op eigen kracht doen en ik ga er van uit dat het zeker gaat lukken. Zeker met Dave als een mooi en goed voorbeeld, waar ik dankbaar voor ben. Dave en Pieter onze trainers hebben mij zo goed geholpen. Ook ben ik Formupgrade als sportschool erg dankbaar, eindelijk een sportschool waar ik me echt op me gemak voel.
Twijfel niet en doe gewoon mee aan X-Fittt, het is zo’n mooie leerzame ervaring en als je jezelf 100% ervoor inzet, zoals ik heb gedaan, dan weet ik zeker dat iedereen een mooi resultaat kan behalen.

Groetjes Samira