X-Fittt in Apeldoorn

Ik ben Dennis, en voor mij begon het zo’n 2 jaar geleden dat ik mij niet lekker voelde in mijn lijf. Ik schrok van mijzelf wanneer ik mijn spiegelbeeld in een winkelruit zag. Ik voelde mij niet lekker in mijn kleding en was vaak moe en uitgeput. Familie liet mij ook weten dat ze zich zorgen maakte omdat ik veel te zwaar was.

Na wat informatie opgevraagd te hebben voor verschillende programma’s, kwam bij het X-Fittt van Ten Tije Sport uit. Dit sprak mij erg aan. Een week voordat het intakegesprek met Anne (mijn coach) gepland stond, was ik al begonnen met het sporten. Na goede uitleg van de fitnessinstructeur, kwam ik er snel achter dat fitness niet echt min ding was. Ik ben toen gaan kijken naar groepslessen en heb bodypump geprobeerd. Dit beviel zo goed, dat ik er eigenlijk vanaf les 1 verslaafd aan was. Ik doe nu elke week 2x bodypump en 1x per week een circuittraining voor alleen X-Fittt-deelnemers. Dat is altijd gezellig.

Met mijn coach heb ik het over de leefstijl, en dus ook over voeding. Ik werk in de zorg, dus onregelmatige diensten. Dit is soms wat lastig met het eten, vooral na een nachtdienst. Ik ging aan de slag met een voedingsapp waardoor ik veel bewuster ven van wat ik eet. Ik zie ook gelijk hoe veel calorieën iets bevat. Daardoor ben ik veel gezonder gaan eten. En geloof mij, af en toe een patatje, kan best! Het gaat namelijk om de balans. Ik heb veel contact met mijn coach en ik kan haar altijd appen met vragen. Dat vind ik erg fijn.

Ik ben nu 3 maanden bezig en ben al 14 kg afgevallen. Heb intussen al 12 zakken met kleding weggedaan omdat het te groot is geworden en de volgende zak staat alweer klaar.

Als ik het kan, kunnen jullie het ook! Geef je dus snel op!

Groetjes Dennis