En weer een mooi succesverhaal van X-Fittt, dit keer van Geert Camp die X-Fittt heeft gevolgd bij Vitae in Weert:

Terugkijkend op mijn 66 jarige leeftijd, moet ik helaas bekennen dat ik nauwelijks iets aan sport had gedaan. Door te weinig beweging en veel zittend werk kwam de weegschaal in de zomer van 2019 op 92 kg te staan.

Ik heb een normale lengte en een normaal figuur, alleen de omvang van mijn buik was behoorlijk. En een Duitse bierbuik en een Italiaans maatpak, dat is geen goede combinatie. Ik vond dat ik hier iets moest gaan doen, want anders zou ik wellicht binnenkort de 100 kg aantikken.

Toen ben ik gaan kijken op internet waar sportscholen en zo kwam ik uit bij Vitae in Weert. Ik was al vaker langs het schitterend pand, gelegen aan het kanaal, gereden. Na de aanmelding en de vriendelijke en perfecte uitleg werd mij geadviseerd om te starten met het programma X-Fittt. Een strak programma, en als je aan de afspraken en regels houdt, succes verzekerd. En, inderdaad ik zie enorm veel resultaat.

In 10 weken reeds een mooie platte buik. Ik voel door de bootcamps terugkeer van spieren en vooral veel energie. Het samen sporten in een groep is heerlijk. Samen met de trainer Dave is er ontzettend veel energie om te slagen, en ook bij de groep zie ik de kilo’s er af vliegen. Zeker, je moet er iets voor doen, maar je krijgt er veel voor terug. Je eetpatroon wordt gezonder, je energiepijl stijgt enorm, je slaapt veel beter en je lichaam ziet er echt veel beter uit.

Mijn oprechte compliment voor de prachtige sportschool, met de vriendelijke medewerkers. Echt een aanrader. Ik weet het, je eerste stappen zetten en vooral bewegen en voeding in je systeem krijgen, is een kwestie van lange adem en vooral altijd blijven doen, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug.
Vitae en X-Fittt, mijn oprechte waardering en dank.

Geert Camp