Ik ben Siglinde, 39 jaar en ben vorig jaar november begonnen met het GLI X-Fittt programma en woog toen 87,7 kilo. Ik ben vooral begonnen, omdat ik vond dat het na 2 zwangerschappen en vele kilo’s zwaarder het tijd was voor mezelf. Daarbij moet ik wel zeggen dat ik mezelf nooit dik heb gevonden en daar ook geen last van ervaarde in mijn leven, toendertijd althans…. Ik wilde graag beter voor mezelf zorgen en op een gezonde manier ‘wat’ afvallen. Maar wat doe je als je eigenlijk niet van sporten houd?
Via een vriendin die ik eigenlijk een beetje uit het oog verloren was, kwam ik in contact met Formupgrade en hun werkwijze. Ik had toen zo de knop om; en laten we maar eens zien wat ik kan bereiken. Wat natuurlijk heel erg geholpen heeft, is de stok achter de deur die ik kreeg van mijn vriendin Ilona, leefstijlcoach Priscilla en het enthousiasme van beiden om mij op sleeptouw te nemen. Ik zeg wel eens als je me een jaar terug had gezegd ‘volgend jaar sport jij gemiddeld 3 keer per week en weeg je dit’ dan had ik je echt in je gezicht uitgelachen, maar wat heb ik een plezier in het sporten gekregen bij Formupgrade! Niet meer dat akward gevoel die je hebt bij de gemiddelde sportschool omdat je niet begrepen wordt…
Inmiddels zit ik nu op een gewicht van 69,7 en ben ik totaal nu 18 kilo afgevallen. Daarnaast voel ik me fitter, flexibel, conditioneler en lekkerder in mijn lichaam. Hoe leuk is dat! Ik kan nu ook met meer plezier mijn hobby uitvoeren als muziekkant in een showband en ben daarnaast ook een leuke en actievere moeder voor mijn 2 jongens.
Het hele traject tot nu toe is makkelijker gegaan dan ik ooit had kunnen bedenken.
Voor mij voelt het niet als -18 kilo, maar dat maakt me niet minder trots dat ik hierop ben.
Voorlopig ga ik nog even door, ik zou het graag afronden naar 20 kilo. Daarna gaan we finetunen en stabiliseren, als het maar gezond blijft ogen dat is voor mij het belangrijkst.