Succesverhaal van Steven de Smale

Succesverhalen

Nadat Steven gestopt was met roken is hij van circa 95 kg naar 110 kg geschoten. Mede door dit gewicht en zijn te hoge bloeddruk(160/95) was het voor hem genoeg.

Hij hoorde goede resultaten bij Formupgrade en daarom is hij begin oktober begonnen met het GLI programma. Zijn begeleiding bij leefstijlcoach Priscilla wordt door zijn basisverzekering vergoed. Je wordt op het goede spoor gezet wat betreft bewegen en voeding. Je mag zelf bepalen of je in groepsverband wilt sporten of liever individueel. Daarnaast heeft hij veel gebruik gemaakt van de Food app en de workshops. Voor Steven is het erg goed bevallen. Het is een grote sportschool die voor de corona- crisis ruim 2100 leden had. Ondanks die grote ledenaantal vind Steven het geweldig dat hij gewoon bij zijn voornaam wordt aangesproken en gegroet. Heb je hulp nodig dan is dat bij ons nooit teveel moeite en vaak hoef je het als lid niet eens te vragen.

Door de goede sfeer op de sportschool en uiteraard ook door de goede resultaten is Steven buitengewoon tevreden met het tussentijdse resultaat. Vanaf media oktober is hij 16 kilo afgevallen en hij gaat voor de volgende 5 kilo eraf.

Steven leert ook om te gaan met valkuilen als feestjes, etentjes etc. Hij krijgt ideeën aangereikt om hiermee om te gaan en niet helemaal los te gaan. Balans houden! Ondanks alle hulp komt het ook neer op zijn zelfdiscipline om deze moeilijke momenten vol te houden. Resultaat boeken zorgt ervoor dat je het makkelijker volhoud. “Hulde aan Priscilla en haar collega’s voor hun werkwijze!”.

Resultaten 0-meting (okt 2019)
Gewicht: 110 kg
vetpercentage : 33.1%
Buikomtrek: 125 cm

Menu