De eerste stap is gezet 12 weken geleden, lees hieronder haar verhaal!

“Ik kwam hier binnen maar de drempel was in het begin heel hoog. Doordat ik heel goed ben geholpen werd de drempel wel minder. Ik was op de juiste plek terecht gekomen. Eerst moet ik het vertrouwen in mezelf terugkrijgen.

Toen ik op de weegschaal zag dat het afvallen goed ging, wist ik dat ik het kon. Ik kreeg er steeds meer zin in.

De gesprekken leveren mij heel veel op. Mijn valkuil was/is in de avond op de bank zijn wanneer ik alleen ben. Nu heb ik van Laura tools gekregen om hiermee om te gaan en andere oplossingen te zoeken waardoor ik leer om te gaan met mijn valkuil. In november kreeg ik een rug/schouder blessure waardoor ik niet meer kon sporten zoals voorheen. Dit was normaal gesproken voor mij een trigger geweest om alles erbij neer te leggen maar doordat ik bij Formupgrade kom en goed begeleid word door Ritchie lukt het me om door te gaan. Door de fysiotherapeut word ik van mijn pijn verlicht en ben ik in staat om straks weer het sporten op te pakken.”