Henrie Wolbrink van der Lans- 59 jaar
“Ik ben in december 2019 binnen gekomen bij Ali. Ik ben op 11 december aangereden en had beschadiging aan mijn spierweefsel. In maart kwam de lockdown en kon ik samen met Rutger videobellen. Gelukkig kon ik op die manier alle oefeningen blijven doen. 3 maanden terug ben ik met Esther aan de slag gegaan met mijn voeding. Ik slikte 18 medicijnen vanwege hartinfarcten en veel pijn. Ik had zoveel pijn dat ik niet kon slapen. Nu 15 kilo lichter, gebruik ik geen medicatie meer. Ik sport zelfs 6 keer per week en ben mijn spiermassa aan het opbouwen. Het voelt heelijk! Tip voor iedereen: wat er ook gebeurd altijd blijven doorgaan. Gooi alle rotzooi qua chips etc weg. Je krijgt er zoveel energie voor terug!

Donnie Wolbrink van der Lans- 36 jaar
“Ik ben doorverwezen door de huisarts vanwege mijn te hoge cholesterol waarde. Ik moest van hem minder vet gaan eten. Ik stopte echt letterlijk alles naar binnen. Toen ik bij Guus terecht kwam veranderde dat. Ik moest van hem alle voeding bijhouden en dat gaf mij zoveel inzicht. Het is veel werk maar je krijgt er zoveel voor terug. Ik vind het nu leuk om te doen. Ik voel me fitter en mijn hartslag is beter. Vanaf 9 juli ben ik bezig en ik heb nu al een beter humeur!”