Waar zijn wij naar op zoek?

Wij zoeken een leefstijlcoach voor minimaal 16 uur per week die bij X-Fittt BV in loondienst komt. Meer uren zijn altijd bespreekbaar. 

Je bent in het bezit van een diploma HBO Leefstijlcoaching/Sportkunde en ingeschreven bij de beroepsvereniging van leefstijlcoaches (BLCN). Je hebt affiniteit met sport en voeding en leefstijl. Werk- en/of stage-ervaring is tevens een pré, maar geen vereiste om in aanmerking te komen voor de functie.

Je beschikt over goede communicatieve en contactuele eigenschappen. Je bent in staat om zelfstandig te werken en je bent flexibel inzetbaar. Avondspreekuren zijn voor jou geen belemmering. Je bent proactief, representatief en je weet mensen op een prettige manier te motiveren en te overtuigen. Je bent creatief en vindt het leuk om voor een groep te staan. Vanwege de uitgestrektheid van het werkgebied is het noodzakelijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs en een auto.

Wie zijn wij?

X-Fittt is dé gecombineerde leefstijl interventie om op een verantwoorde wijze veel af te vallen en om een actievere en meer gezonde leefstijl aan te nemen. X-Fittt is een unieke combinatie van bewegen, de juiste voeding en professionele begeleiding. De doelgroep van X-Fittt GLI zijn volwassenen (> 16 jaar) met een matig of sterk verhoogd gezondheidsrisico op chronische aandoeningen en een BMI tussen de 25 en 40 kg/m2. De doelgroep is gemotiveerd om ondersteuning te krijgen voor het werken aan en behouden van een gezonde leefstijl. Meer informatie is te vinden op: https://interventies.loketgezondleven.nl/leefstijlinterventies/interventies-zoeken/2000092#:~:text=De%20doelgroep%20van%20X%2DFittt,behouden%20van%20een%20gezonde%20leefstijl 

Als leefstijlcoach van X-Fittt BV zit je in een beweegcentrum/sportschool bij jou in de buurt om daar de doelgroep te begeleiden. De vacature is daarom ook niet plaatsgebonden. 

Ben jij?

• Ondernemend en ambitieus
• Enthousiast
• Creatief en vindingrijk met een persoonlijke aanpak
• Leergierig, kritisch onderzoekend
Dan pas je goed in ons team.

Herken jij je in het bovenstaande?
Mail dan je motivatie en cv naar info@x-fittt.nl