Bouke van Spreeuwel, Bouke Sport in Reusel:
“X-Fittt is anders en vooral succesvoller dan alle afslankprogramma’s die wij eerder hebben uitgevoerd. De deelnemers raken niet alleen kilo’s kwijt. Zij worden daadwerkelijk op het spoor gezet van een gezonde leefstijl. Een gevolg daarvan is dat zij ook na X-Fittt bij ons blijven, voor het sporten en voor leefstijladvies.
Wij hebben met X-Fittt een nieuwe doelgroep aan ons weten te binden. Dat is van grote waarde in een tijd waarin iedere fitness ondernemer zoekt naar goede leads.”

Jeroen Zoutendijk, AHC in Leidschenveen:
“Ik zou zeggen meteen doen! X-Fittt is een mooie manier om je als sportschool te onderscheiden en te laten zien dat je niet alleen met fitness bezig bent.
Het is een gecombineerde leefstijlinterventie ontwikkeld door de fysiotherapeuten, diëtisten en leefstijlcoaches van Formupgrade. Omdat het in een sportschool is ontwikkeld is het voor andere sportscholen zoals wij makkelijk te implementeren. ”

Christel Thuis-Willems, Personal Sports in Brummen:
“Omdat veel mensen behoefte hebben aan een goed werkend programma waarmee zij gewicht verliezen en waarmee zij tegelijkertijd hun mindset veranderen. Onze ervaring is dat mensen geen dieet willen maar een programma zoals X-Fittt.
X-Fittt zorgt daadwerkelijk voor een verandering van de mindset bij mensen. X-Fittt is geen dieet maar zorgt voor gewichtsverlies én bewustwording van je leefstijl. Door het gewichtsverlies raken mensen gemotiveerd en overtuigd. Met de bewustwording leren mensen tijdens X-Fittt een gezonde leefstijl aan.”

Ralf Schmitz, Ames Sportcentrum en Fysiotherapie in Deurne:
“Het is belangrijk om de inwoners van de gemeente Deurne een programma te bieden welk de mogelijkheid verschaft om het resultaat vast te houden en te verbeteren. Met X-Fittt helpen wij de deelnemers om hun kennis en vermogen op te bouwen om de gezondheidswinst ook op lange termijn zeker te stellen.
X-Fittt is betaalbaar voor deelnemers en is voor elke ondernemer een kans om bewegen en voeding controleerbaar en betaalbaar aan te bieden.”

Frank Ekker, The Gym in Enkhuizen:
” Wij waren op zoek naar een programma waarmee wij mensen met overgewicht op kort én lange termijn kunnen helpen. X-Fittt is hiervoor het ideale programma. Begin liever vandaag dan morgen met X-Fittt. Je zal zien dat je een nieuwe groep mensen in jouw centrum krijgt, een relatie met hen opbouwt. Met als gevolg dat de deelnemers na 12 weken X-Fittt graag in jouw centrum blijven om te sporten en voor leefstijlcoaching.”

Roel Velstra, RAF Sport in Lelystad:
“Met X-Fittt hebben wij nu een succesvol programma voor mensen met overgewicht. De eerste ronde verliep bij ons zo succesvol dat we in de tweede ronde direct met 2 groepen van start konden gaan.
X-Fittt is bedacht door en in overleg met mensen met overgewicht. Zoals Dave van der Kamp, de winnaar van het TV programma “The Biggest Loser”. Miljoenen mensen hebben Dave zijn strijd tegen overgewicht gevolgd. Dave is voor velen een voorbeeld. Het is mooi om te zien dat de deelnemers aan X-Fittt zich laten inspireren door het verhaal van Dave en dezelfde successen boeken.
Door de samenwerking en de positieve resultaten groeit er in 12 weken tijd een relatie tussen RAF Sport en de deelnemers aan X-Fittt. Voor het overgrote deel van de deelnemers is het daarom vanzelfsprekend dat zij na 12 weken X-Fittt bij ons lid blijven. X-Fittt is voor ons een nieuwe blijvende bron van nieuwe leden.”

Cora van Heerde, Fitwijzer in Wehl:
“X-Fittt biedt een concept dat precies bij Fitwijzer past, een programma waarbij deelnemers gezond moeten eten en veel bewegen. De kracht van het programma is het werken in groepsverband, waardoor deelnemers er niet alleen voor staan en beter gemotiveerd blijven. Ook een belangrijk onderdeel is de intensieve begeleiding. We zitten er bovenop om wel stap voor stap veranderingen aan te brengen.
Neem de tijd om dit product goed uit te rollen en daarmee de kwaliteit te waarborgen. Er even bijdoen is niet de insteek die dit product verdient.

Hein-Jan Bonnema, Palestra Sports in Amsterdam:
“X-Fittt spreekt mensen met overgewicht aan. Waarom? Omdat Dave van der Kamp, de winnaar van het TV-programma “The Biggest Loser”, één van oprichters is. Daarmee is hij een voorbeeld én bron van inspiratie voor velen. Het daadwerkelijk helpen van mensen die een probleem ervaren met hun overgewicht past perfect bij onze werkwijze. ”

John van Heel, Life Style Vitae leefstijlclub in Weert:
“X-Fittt is een gecombineerde leefstijl interventie met aandacht voor voeding, beweging en een stuk mentale begeleiding en educatie. Het geheel is een effectief programma, dat laten de prima resultaten zien. De groepsdynamiek blijkt een cruciale factor tot succes. Dit programma zou eigenlijk landelijk in alle preventiecentra moeten draaien.
Vanuit de landelijke X-Fittt organisatie wordt een compleet -pakket aangereikt. Handboeken en training voor de begeleiders, materialen voor de deelnemers en marketing materiaal voor de promotie.
Als je staat voor het helpen van mensen naar duurzaam resultaat, dan is dit bij uitstek het meest effectieve en eerlijke afslank programma dat momenteel überhaupt aangeboden wordt. Door de goede resultaten van X-Fittt zal de maatschappij onze branche als belangrijke partner gaan zien op het gebied van preventieve gezondheid en overgewicht preventie. Inhaken dus en aan de slag met de eerste groep X-Fittt.
De visie van X-Fittt en hoe het uitpakt in de praktijk, sluit exact aan op onze missie: mensen begeleiden naar een duurzaam gezondere leefstijl!”