WAUW! Het succes van Maaike!

Succesverhalen

In augustus gestart met de GLI, lees hieronder haar verhaal:

“Hoi, Ik ben Maaike en ik worstel al sinds mijn 16e met ernstig overgewicht. Ik heb al van alles geprobeerd om het tij te keren, met wisselend succes. Maar het eindresultaat is tot nu toe altijd geweest dat ik de verlorene kilo’s weer heel snel “terugvond”. Dit heeft uiteindelijk geleid in een gebrek aan zelfvertrouwen en berusting in het “dik zijn”. Totdat ik afgelopen zomer mijn enkel ernstig verzwikte en hierdoor uiteindelijk niet meer in staat was zelfstandig, op 1 been, vanaf mijn bank op te staan. Toen had ik er echt genoeg van! Dik zijn, ok, maar hulpbehoevend is een héél ander ding!

Uiteindelijk ben ik via een advertentie van Formupgrade op Facebook weer aan het sporten gegaan en werk ik hard aan het veranderen van mijn leefstijl en eetpatroon. Ik ben écht verbaasd hoe snel ik fitter werd en nog steeds word. Ik ben inmiddels 29 kilo afgevallen en 23 cm van mijn omtrek kwijt. Voor mij is het echter het meest spannende om het gewicht er af te houden…..daarom ben ik zo blij met het X-Fittt programma, mijn vaste coaches en trainers, zij slepen mij echt door de moeilijke momenten heen.

Het sporten heeft mij weer vertrouwen in mijn lichaam gegeven en mij mentaal sterker gemaakt. Ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk het is om voor jezelf toe te geven dat je gewicht uit de hand is gelopen. Maar ik kan niet in woorden vatten hoe snel en hoeveel beter je je kunt voelen. Geef het nóóit op!”

Menu