In september kwamen er al 10 nieuwe X-FITTT aanbieders bij en in januari zullen er weer minimaal 10 nieuwe X-FITTT aanbieders bijkomen. Onze droom om van X-FITTT een landelijk succes te maken wordt steeds meer werkelijkheid.

Zo start X-FITTT vanaf januari in ieder geval in de volgende 10 plaatsen:

 

 

Het succes van X-FITTT is mede te danken aan het inzetten van echte rolmodellen. Mensen die zelf ooit (morbide) obesitas hebben gehad en weten wat het is om te zwaar te zijn. De kennis en ervaring van deze rolmodellen en de deskundige en professionele begeleiding van de X-FITTT medewerkers is de succesformule van 2017 en zal vanaf 2018 in steeds meer steden toegankelijk zijn!

Het ministerie van Volksgezondheid, Kenniscentrum Sport en de universiteit van Wageningen hebben onderzoek naar onze werkwijze gedaan en de effectiviteit van het programma aangetoond. Hiermee is X-FITTT wetenschappelijk onderbouwd en de praktijkvoorbeelden op onze site bewijzen dat het voor iedereen mogelijk is om tot deze resultaten te komen. Wacht niet te lang en geef je vandaag nog op voor X-FITTT!