Nog een paar weken en dan gaat er een nieuw X-Fittt programma van start, X-Fittt Challenge. Minder streng, korter van duur en beter te combineren in de zomermaanden.

‘Het heeft 3 jaar geduurd voordat ik ja zei tegen dit programma’ vertelt Dave van der Kamp. Eigenlijk ben ik van mening dat wanneer je een goed resultaat wilt neerzetten je minimaal 12 weken vol ergens voor moet gaat. Dagelijks je voeding moet bijhouden, wekelijks op de weegschaal en minimaal 12 weken. De successen zijn inmiddels bekend. Toch kiest X-Fittt ervoor om het succesvolle programma in de zomermaanden tijdelijk aan te passen.

Belangrijkste reden is dat wij merkten dat het voor veel mensen vaak niet te combineren is in de zomermaanden. Een voorwaarde van X-Fittt is dat je er 2 x per week bent, 12 weken lang. Hierdoor konden veel deelnemers in de zomer geen gebruik maken van X-Fittt doordat ze bijvoorbeeld een vakantie gepland hadden binnen die 12 weken. Ook merk je dat sommige mensen in de zomer ook wel eens een barbecue willen of gewoon een keer een lekkere stranddag. X-Fittt is een leefstijl, geen dieet. En ook bij een leefstijl hoort het dat je een keer een lekker dagje naar het strand kan en dan een keer iets eet of drinkt dat niet X-Fittt proof is. Dat neemt niet weg dat we dit programma serieus nemen. Sterker nog, tijdens de Challenge is het de bedoeling in een korte periode het maximale eruit te halen. 4 weken knallen, hard trainen, goed op je voeding letten en de focus op zo’n gezond mogelijke leefstijl.

Dat er veel mensen behoeften hebben aan een dergelijk programma blijkt wel uit de vele aanmeldingen die ook nu weer binnenkomen. Dave van der Kamp; ‘jaarlijks zien we in de zomer een stuk minder aanmeldingen voor X-Fittt. Zo melden zich jaar in jaar uit in januari zo’n 100 deelnemers zich aan voor X-Fittt. In de zomer zijn dat er vaak maar 20 tot 30. De teller voor X-Fittt challenge staat inmiddels al ruim boven de 60 deelnemers.

Heb jij interesse om deel te nemen aan de X-Fittt Challenge? Geef je dan snel op via www.x-fittt.nl/aanmelden