b2952f23b85667e2362b644021abd868Ooit woog Dave van der Kamp 180 kg. Inmiddels is hij één van de bedenkers van X-Fittt en heeft hij al honderden, misschien wel duizenden mensen aan een gezondere leefstijl geholpen.

Dat afvallen met vallen en opstaan gepaard gaat, weet ook Dave van der Kamp. Ook Dave heeft zijn moeilijke momenten. Maar het belangrijkste tijdens X-Fittt is dat je leert hiermee om te gaan. Gaat de voeding even wat minder? Blijf dan wel bewegen of zorg ervoor dat je in contact blijft met andere X-Fittters. Sluit jezelf nooit af, ook niet als je prestaties even wat minder zijn.

Ondanks het feit dat afvallen gewoon heel erg moeilijk is, zijn de resultaten bij X-Fittt erg goed. Minister Schippers heeft niets voor niets 2 maanden geleden een innovatie prijs uitgereikt aan X-Fittt. Om die reden is X-Fittt aan een pilot begonnen. Op meerdere plekken in Nederland wordt X-Fittt de komende tijd in een pilot aangeboden, in eerste instantie is het doel onderzoeken wat nodig is om een lokaal succes dat X-Fittt in Arnhem is, elders ook een succes te maken. We zijn ons er dus van bewust dat er ook dingen fout kunnen gaan, maar hier willen we vooral van leren. Om die reden wordt het dan ook eerst een pilot genoemd. bij tevredenheid wordt het programma voortgezet.

De eerste pilotgroepen zitten inmiddels al vol! Veenendaal, Elst en Rhenen zitten vol. Naast deze 3 plaatsen start X-Fittt zaterdag 1 april ook weer bij 2 sportscholen in Arnhem. Zowel bij Physique, als bij Formupgrade. Uniek dus dat X-Fittt inmiddels op 5 locaties in Nederland draait. Eind 2017 is het streven om op 20 plekken in Nederland X-Fittt aan te bieden. In Castricum en Reusel zijn nog een paar plekken beschikbaar voor de pilot die eind april van start gaat!

Halverwege april zullen we de volgende 5 plaatsen bekendmaken waar X-Fittt binnenkort ook een pilot start.