Het is alweer zeven weken geleden dat de 9 X-FITTT toppers in Zevenaar van start gingen. Op 8 juli begonnen de 9 toppers (niet allemaal op de foto aanwezig) aan hun strijd tegen de kilo’s. Dat ze na 7 weken al zoveel resultaat zouden behalen hadden we bij X-FITTT niet durven dromen. In een pilot is het vaak toch een beetje af tasten. Echter heeft Slim Healthclub de Liemers het samen met de deelnemers zo goed gedaan dat na 7 weken de deelnemers gezamenlijk al 72 kg kwijt zijn, dat is gemiddeld 8 kg per persoon in 7 weken. Uiteindelijk duurt X-FITTT 12 weken en op deze manier zullen ze gemiddeld zeker 12 kg per persoon afvallen.

Afvallen is vaak de eerste reden waarom mensen zich opgeven voor X-FITTT zegt Dave van der Kamp voormalig winnaar van de biggest loser en mister X-FITTT. Maar na een paar weken ga je ook de andere effecten merken, een betere conditie, meer energie en meer zelfvertrouwen. Daarnaast wordt het na een paar weken ook echt leuk om samen in een groep te sporten en aan je leefstijl te werken.

Wij van X-FITTT zijn bijzonder trots op onze nieuwe X-FITTTers in Zevenaar en een groot compliment voor het enthousiasme waarmee het team van Slim healthclub de Liemers X-FITTT heeft uitgevoerd. Het enthousiasme van het personeel is zo belangrijk bij het behalen van de doelstellingen en het steunen en het coachen van de deelnemers.

Mede door de goede resultaten gaat Zevenaar na de pilot verder met X-FITTT. Op korte termijn zal er een 2e groep gaan starten. Mocht je meer willen weten over Slim Healthclub de Liemers neem dan een kijkje op de website: www.slimhealthclub.nl of like de facebookpagina. https://www.facebook.com/Slimhealthclubzevenaar/