full

 

De afgelopen 2 maanden zijn de eerste X-Fittt pilots van start gegaan. In opdracht van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport onderzocht X-Fittt wat nodig is om X-Fittt succesvol te implementeren in een ander (sport)centrum.

Reusel is zo’n perfect voorbeeld van hoe het moet. Wanneer je met Bouke van Spreeuwel eigenaar van Bouke Sport in Reusel praat over X-Fittt raakt hij enthousiast. Het plezier en vertrouwen wat hij uitstraalt, straalt hij ook uit op zijn organisatie. Een van de succes elementen is een ondernemer of eigenaar van een centrum die erin geloofd. Deze conclusie komt ook heel duidelijk uit het haalbaarheidsonderzoek naar voren.

Een ander succesfactor dat er dient te zijn, zijn bevlogen lesgevers. Lesgevers die enerzijds goed luisteren naar de deelnemers en anderzijds voldoende creativiteit en diversiteit in hun lessen weten te stoppen. In Reusel gebeurd dat zeker! Via facebook hebben we de afgelopen weken al vele creatieve (buiten) lessen voorbij zien komen waar de deelnemers naast heel veel lol ook heel veel inzet tonen.

Een bevlogen ondernemer en enthousiaste uitvoerders zijn de basis elementen voor een succesvolle uitvoering van X-Fittt. Wanneer dan ook de werkwijze van X-Fittt wordt gehanteerd is succes gegarandeerd en dat zie je ook in Reusel. Inmiddels zijn de deelnemers in Reusel zo’n 8 weken bezig en de resultaten liegen er niet om! Enkele deelnemers zitten al rond de -10 kg gewichtsafname en de meeste deelnemers zitten tussen de -6 en -8kg. Met nog een paar weken te gaan is een gemiddelde gewichtsafname van -10kg in Reusel zeker realistisch!

Woon jij in omgeving Reusel, Eersel of Eindhoven en lijkt jou het wat om ook aan X-Fittt mee te doen? Geef je dan snel op, wanneer je jezelf goed houdt aan de regels van het bevlogen team van Bouke Sport is succes gegarandeerd!