X-Fittt heeft in 2017 de ambitie uitgesproken om het land te veroveren als meest succesvolle leefstijl programma van de fitness en fysiotherapiebranche. Eind 2017 brachten wij al trots naar buiten dat X-Fittt vanaf januari 2017 op zo’n 25 plekken in het land aangeboden zou worden. Voor X-Fittt was de maand januari daarom extra spannend. Zouden de goede resultaten van Arnhem ook gerealiseerd worden elders in het land? Het antwoord daarop is ja; de afgelopen maanden is gebleken dat men elders in het land net zo succesvol is met X-Fittt. Dit geeft ons vertrouwen dat het programma echt werkt en we landelijk veel gaan betekenen voor de gezondheid van duizenden Nederlanders!

Om die reden zijn we extra tevreden over het feit dat er steeds meer sportscholen, fysiotherapiepraktijken en zelfs gemeentes informeren naar de mogelijkheid om ook X-Fittt te gaan aanbieden. De afgelopen weken zijn er weer veel gesprekken gevoerd en kunnen we met trots melden dat er weer 10 nieuwe organisaties X-Fittt gaan aanbieden de komende periode. O.a. in Ede, Den Haag en Zwolle zal X-Fittt binnenkort van start gaan.

Het aantal aanbieders die het succesvolle leefstijlprogramma X-Fittt aanbieden komt daarmee op 35. Halverwege 2018 wilt X-Fittt op minimaal  50 plekken in Nederland het programma aanbieden.